Vacature Podotherapeut m/v

Vacature Podotherapeut

Ben jij een gediplomeerd podotherapeut die dagelijks de beste zorg wil leveren? Houd jij je het liefst de hele dag bezig met patiëntenonderzoeken en behandelingen? Vind jij werken in een klein team waarbij kwaliteit, uitdaging, persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling voorop staan, prettig? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven en zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken versterking in ons team voor de regio Apeldoorn.
Podotherapeut (m/v); 16-32 uur per week.

Functieomschrijving:

Je bent een allround podotherapeut die, zowel in een team als zelfstandig, goed kan functioneren en een prettige omgang met patiënten heeft.

Functie-eisen:

– Gediplomeerd en kwaliteit geregistreerd podotherapeut;
– je bent zelfstandig, flexibel, sociaal, stressbestendig en vind het leuk om in een klein team te werken;
– je onderhoudt contact met andere zorgverleners;
– je bent in staat multidisciplinair te werken en te denken;
– je staat open voor het organiseren van lezingen voor diverse doelgroepen.

Wat bieden wij je?

Ben jij de podotherapeut die wij zoeken, dan bieden we jou een mooie werkplek waar groei- en leer- mogelijkheden zijn.  Het Salaris is conform ervaring en volgt functieschaal 50 CAO ziekenhuizen. Er wordt veel in bij- en nascholing geïnvesteerd.  Specialisaties behoort ook tot de mogelijkheden. Werktijden zijn in overleg.

Over ons

Podotherapie Hurenkamp is sinds 2014 een begrip in en rondom Apeldoorn. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met op dit moment 4 locaties. Het team van podotherapie Hurenkamp bestaat uit drie podotherapeuten , een officemanager en een podotherapeut assistente. Onze expertise is heel breed, van sporter tot diabeet en van kind tot geriatrische patiënten. Echografie behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast werken wij veel met andere disciplines samen.

Spreekt bovenstaande jou aan, laat het ons dan weten en stuur je sollicitatie met CV naar;

Marie-Jose Hurenkamp

Zwolseweg 192

7315 GP Apeldoorn

Marie-jose@podotherapiehurenkamp.nl

www.podotherapiehurenkamp.nl

Share This Post