Het team

Uw podotherapeuten bij Podotherapie Hurenkamp hebben samen maar liefst meer dan 30 jaar ervaring als podotherapeut. Podotherapie Hurenkamp is een compact en toegankelijk voet- expertisecentrum.

We geloven dat een ontspannen setting en oprechte betrokkenheid bijdraagt aan een sneller herstel. Wanneer het klikt en wanneer je je comfortabel voelt, wordt het behandelen van klachten een stuk prettiger. We begeleiden je van begin tot eind. Wanneer dat kan plannen we je in bij jouw eigen podotherapeut. Maar ook als dat niet kan ben je zeker van de beste behandeling. We weten wie onze patiënten zijn, praten elkaar bij en vragen elkaar om advies. Die betrokkenheid zie je terug in de zorg die we leveren, welke podotherapeut jou ook behandelt. Binnen 2 maanden kun je kosteloos langskomen voor controle. Daarnaast hebben we alles in huis om zelf de zolen te maken die jij mogelijk nodig hebt. Door het volledige traject in eigen hand te houden zijn we continu betrokken bij het herstel van jouw klachten. Wel zo prettig toch?

Marie-Jose Nijhof- Hurenkamp

Podotherapeut en eigenaar

Ik ben Marie-Jose en in 2008 afgestudeerd als podotherapeut. Ik houd mij op dit moment binnen de praktijk met name op de achtergrond bezig met alle facetten die komen kijken bij de praktijkvoering. Daarnaast spring ik in waar nodig en heb ik een patiënten agenda op de dinsdagen en donderdagen. Want dit is en blijft toch het leukste wat er is, mensen helpen. De laatste jaren heb ik mij verdiept in het “vrij” bewegen van de voet en het gehele lichaam door middel van “blokkades” op te heffen en samen op een andere manier te werken aan het lichaam en de voeten. Één keer in de 2 weken ben ik aanwezig op het FSG waar ik een gezamenlijk spreekuur heb met de orthopeden van het Gelre Ziekenhuis.
Merel Steenblik

Podotherapeut en diabetes podotherapeut

Ik ben Merel en sinds de zomer 2019 afgestudeerd als podotherapeut. Ik heb bij Marie-Jose stage gelopen en sindsdien werk ik met plezier in haar praktijk. Op de maandagochtend ben ik in Klarenbeek werkzaam, de overige dagen ben ik te vinden aan de Zwolseweg. Ouderen en diabetische patiënten zijn een doelgroep waar ik veel affiniteit mee heb. Daarom ben ik in januari 2021 gestart met de opleiding Diabetes podotherapie en heb inmiddels mijn diploma bemachtigd. Ik ben nu ook twee keer per maand werkzaam op de complexe voetpoli in het Gelre Ziekenhuis te Apeldoorn als Diabetes podotherapeut. Hierdoor zijn er kortere lijntjes met meerdere wondzorg specialisten. Tevens wordt regelmatig mijn expertise ingeschakeld om de wond zo goed mogelijk te behandelen. Ik vind het persoonlijk erg leuk om voor een kleinere praktijk te werken zodat ik nauw samen kan werken met andere podotherapeuten en me hierdoor nog meer kan ontwikkelen. Als podotherapeut heb ik als doel om u als patiënt zo goed mogelijk te helpen, zodat u zorgeloos en pijnvrij weer kunt bewegen binnen afzienbare tijd.

Anouk Roelofs

Podotherapeut, kinderpodotherapeut en echografist

Mijn naam is Anouk. Ik woon in Raalte met mijn man en twee dochters. Ik ben in 2016 afgestudeerd als podotherapeut. Ik ben eerst gaan werken in een praktijk in Deventer en sinds 2019 ben ik werkzaam bij podotherapie Hurenkamp. Ik heb in 2022 mijn diploma kinderpodotherapie behaald. Mijn interesses ligt bij de doelgroep kinderen. Ik werk veel samen met (kinder)fyio’s. Het samenwerken is erg leuk en zorgt ervoor dat het behandeldoel ook sneller wordt behaald. Sinds kort hebben wij een inloopspreekuur voor kinderen. Super leuk om in een korte tijd een inschatting te maken of ik het kind podotherapeutisch kan helpen of toch beter naar mijn collega’s van de fysiotherapie moet sturen. Daarnaast ben ik ook echografist.

Aan de Kayersdijk werk ik veel samen met orthopedisch schoenmakers, ook deze samenwerking vind ik erg leuk. Er wordt samen gekeken naar de beste oplossing voor het voetprobleem. Wij hebben regelmatig samen een consult om zo samen met de patiënt de mogelijkheden te bespreken. In mijn vrije tijd vind het heerlijk om met onze witte herder een wandeling te maken. Ik hou van gezelligheid en feestjes.

Marloes Prince Boerman

Podotherapeut

Ik ben Marloes. Ik ben in 2016 afgestudeerd als podotherapeut en ik ben na mijn stage bij Marie-José blijven werken. In 2018 ben ik verhuisd naar de Verenigde Staten om bij mijn man te kunnen zijn. Ik heb bijna 5 jaar nabij New York gewoond en gewerkt bij een podiatry praktijk. Ik heb hier veel ervaring opgedaan met o.a. traumatologie en chirurgie van de voet en enkel. Wij hebben besloten om met ons jonge gezin naar Nederland te verhuizen, en gelukkig kon ik direct weer bij Marie-José terecht. Ik werk van woensdag tot en met vrijdag. Op vrijdag ochtend ben ik te vinden in het gezondheidscentrum Beekpark. Daarnaast vang ik in waar nodig op de woensdagochtend bij het gezamenlijke spreekuur van de orthopeden. Ik heb affiniteit met sporters en denk graag mee met oplossingen om pijnvrij te kunnen sporten. Per sport gericht kijken naar de specifieke belasting en overdracht van krachten in de voet vind ik een mooie uitdaging. Binnenkort volg ik een cursus om onder verdoving een ingegroeide nagel te verwijderen.

Jose Hurenkamp

Podotherapeut assistente

Ik ben Jose en werk sinds oktober 2020 in dit jonge bloeiende bedrijf. Ik ben 20 jaar afdelingsmanager geweest in een supermarkt, dit is dus een geheel nieuwe uitdaging voor mij. Mijn werkzaamheden zullen zeer divers zijn. Ik neem de telefoon aan op de dagen dat Marleen er niet is, verder slijp ik de zolen op onze eigen werkplaats. Doordat ik 3 dagen werk zult u mij dus vaak in de praktijk zien.

Marleen Kok

Front en Back office medewerker

Ik ben Marleen en ben sinds november 2021 werkzaam in deze praktijk. Het is een geheel nieuwe uitdaging voor mij, hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de detailhandel. Op mijn werkdagen neem ik de telefoon aan, plan ik afspraken in en ondersteun de podotherapeuten met diverse administratieve werkzaamheden.

Moniek Tiemens

Medisch pedicure

Mijn naam is Moniek en vanaf januari 2023 werkzaam in het team van Podotherapie Hurenkamp. Als medisch pedicure zie je mij op de donderdagen in de praktijk.

Na jaren werkzaam te zijn als zwemonderwijzer heb ik in 2021 het roer omgegooid. Naast mijn baan in het zwembad heb ik in april 2022 de opleiding tot pedicure afgerond. Met als doel een eigen pedicure praktijk naast mijn baan te realiseren. Inmiddels is dat gelukt en het smaakte naar meer. Een jaar later heb ik de opleiding tot medisch pedicure afgerond. Inmiddels is ik mijn pedicure praktijk in Twello ook goed gevuld.

Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid en mag naast “gezonde” voeten ook risico voeten behandelen.  Onder risico voeten verstaan we Diabetische, Reumatische, Oncologische, Spastische en Oudere voet. Mijn interesse gaat vooral uit naar voeten die het “zwaar” te verduren hebben. Er voor zorgen dat u geen of minder last heeft van uw voeten dat is waar ik blij van wordt. Mijn werkzaamheden binnen de praktijk bestaan dan ook vooral uit het uitvoeren van medisch noodzakelijke voetzorg. Met name diabetes patiënten vullen mijn agenda. Samen met de podotherapeuten binnen de praktijk zorgen we ervoor dat problemen aan voeten worden voorkomen of snel behandeld kunnen worden. Heel fijn die korte lijntjes!

jaar ervaring
0 +
tevreden cliënten
0 +
tevreden voeten
0 +
Annemiek Bender
via Facebook
Lees verder
Ik kom voor nieuwe zooltjes. Hele vriendelijke en behulpzame mensen.
Anick Timmer-Doeve
via Facebook
Lees verder
Goede kennis, erg meedenkend en voor kinderen perfect advies!
Jos Hurenkamp
via Google
Lees verder
Ik kom voor nieuwe zooltjes. Hele vriendelijke en behulpzame mensen.
Anja Gonkel
via Facebook
Lees verder
Super
Anick Timmer-Doeve
via Facebook
Lees verder
Goede kennis, erg meedenkend en voor kinderen perfect advies!
Jos Hurenkamp
via Google
Lees verder
Ik kom voor nieuwe zooltjes. Hele vriendelijke en behulpzame mensen.
Vorige
Volgende

Je voeten in goede handen bij Podotherapie Hurenkamp

In 3 stappen naar gezonde voeten

1

Afspraak maken

2

Intakegesprek

3

Behandelplan

Benieuwd of wij jouw klacht kunnen behandelen?

De podotherapeut behandelt een uitgebreid scala aan voet- en houdingsklachten. Neem contact met ons op om uw klacht te bespreken of voor meer informatie.

Podotherapie Hurenkamp is aangesloten bij